Larva, vint mil llegües sota els mars del llenguatge - Xargay, Ester (Tropelías. Revista de Teoría de la Literatura y Literatura Comparada, 2021)
Larva, vint mil llegües sota els mars del llenguatge
Keywords: Ester Xargay