JOAN ANTONI SOLANS HUGUET - Barcelona 1969-1979. Els anys decisius del plantejament de la metròpoli - Nel·lo, Oriol (ZARCH. Journal of interdisciplinary studies in Architecture and Urbanism, 2024)
JOAN ANTONI SOLANS HUGUETBarcelona 1969-1979. Els anys decisius del planejament de la metròpoliMUHBA (Museu d’Història de Barcelona), Barcelona, 2020, 361 pp. Tapa dura. 25€Idioma: Catalán ISBN: 978-84-9156-306-8