J. B. BAKEMA - Van stoel tot stad, een verhaal over mensen en ruimte - Moreno Sanz, Joan (ZARCH. Journal of interdisciplinary studies in Architecture and Urbanism, 2019)
Jacob Berend Bakema Van stoel tot stad, een verhaal over mensen en ruimte Zeist/Antwerpen: Uitgeversmaatschappij W. De Haan N.V./N.V. Standaard Boekhandel, 1964. 139 pages. Hardback. Language: dutch. 60 € (second-hand).