D. GARCÍA ESCUDERO, B. BARDÍ Y MILÁ (eds.) - JIDA: textos de arquitectura docencia e innovación 3 - Delgado Orusco, Eduardo (ZARCH. Journal of interdisciplinary studies in Architecture and Urbanism, 2017)
Daniel García Escudero, Berta Bardí y Milá (eds.)JIDA: textos de arquitectura docencia e innovación 3Universitat Politècnica de Catalunya. Iniciativa Digital PolitècnicaGrup per a la Innovació i la Logística Docent en l’Arquitectura (GILDA), 2016