ALBA ARBOIX I ALIÓ - Barcelona. Esglésies i construcció de la ciutat - Delgado Orusco, Eduardo (ZARCH, 2021)
Alba Arboix i Alió Barcelona. Esglésies i construcció de la ciutat Barcelona: Ajuntament de Barcelona y Església Arxidiocesana de Barcelona. Barcelona, 2018, 208 p. Idioma: catalán. Tapa blanda. 20 € ISBN: 978-84-9156-094-4