J. B. BAKEMA - Van stoel tot stad, een verhaal over mensen en ruimte - Moreno Sanz, Joan (ZARCH, 2019)
Jacob Berend BakemaVan stoel tot stad, een verhaal over mensen en ruimteZeist/Antwerpen: Uitgeversmaatschappij W. De Haan N.V./N.V. Standaard Boekhandel, 1964. 139 páginas. Tapa dura. Idioma: neerlandés. 60 € (segunda mano).