Identification of volatile compounds from polyolefin used for food packaging

Autores/as

  • Qi-zhi Su Grupo Universitario de Investigación Analítica (GUIA), Instituto de Investigación en Ingeniería de Aragón (I3A), Universidad de Zaragoza
  • Paula Vera Grupo Universitario de Investigación Analítica (GUIA), Instituto de Investigación en Ingeniería de Aragón (I3A), Universidad de Zaragoza
  • Elena Canellas Grupo Universitario de Investigación Analítica (GUIA), Instituto de Investigación en Ingeniería de Aragón (I3A), Universidad de Zaragoza
  • Cristina Nerín Grupo Universitario de Investigación Analítica (GUIA), Instituto de Investigación en Ingeniería de Aragón (I3A), Universidad de Zaragoza

DOI:

https://doi.org/10.26754/jji-i3a.201802843

Resumen

Identification of volatile compounds from different virgin polyolefin FCMs was carried out by GC-MS with both HS-SPME and ultrasonic extraction (UE), with the aim to obtein the most amount of volatile compounds from polyolefin. Seventy compounds were identified with 90% reliability by GC-MS with NIST 14 library, most of them are NIAS.

                   

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Publicado

2018-05-25

Cómo citar

Su, Q.- zhi, Vera, P., Canellas, E., & Nerín, C. (2018). Identification of volatile compounds from polyolefin used for food packaging. Jornada De Jóvenes Investigadores Del I3A, 6. https://doi.org/10.26754/jji-i3a.201802843