Kinetics of the hydrolysis of cocoa pod shell CCN-51

Consideraciones sobre la influencia de la temperatura.

Authors

  • Johanna Patricia Sanchez Quezada Universidad de Zaragoza
  • Jaime Soler Herrero Universidad de Zaragoza
  • Javier Herguido University of Zaragoza

DOI:

https://doi.org/10.26754/jji-i3a.003615

Abstract

The kinetics of the hydrolysis of the shell of the cocoa pod has been developed, keeping the biomass and mineral acid loads constant and varying temperature and time of operation. The behavior in the production of fermentable sugars is valued, the values of the degradation products being considerable as negligible.

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Author Biographies

Jaime Soler Herrero, Universidad de Zaragoza

Grupo de Catálisis, Separaciones Moleculares e Ingeniería de Reactores (CREG)

Instituto de Investigación en Ingeniería de Aragón (I3A)

Universidad de Zaragoza, Mariano Esquillor s/n, 50018, Zaragoza, Spain.

Javier Herguido, University of Zaragoza

Grupo de Catálisis, Separaciones Moleculares e Ingeniería de Reactores (CREG)

Instituto de Investigación en Ingeniería de Aragón (I3A)

Universidad de Zaragoza, Mariano Esquillor s/n, 50018, Zaragoza, Spain.

Published

2019-05-20

How to Cite

Sanchez Quezada, J. P., Soler Herrero, J., & Herguido, J. (2019). Kinetics of the hydrolysis of cocoa pod shell CCN-51: Consideraciones sobre la influencia de la temperatura. Jornada De Jóvenes Investigadores Del I3A, 7. https://doi.org/10.26754/jji-i3a.003615