Sharing Food, coordinado por Eric de Garine, María Luz Rodrigo, Christine Raimond y F. Xavier Medina
Sharing Food. Eric de Garine, María Luz Rodrigo, Christine Raimond and F. Xavier Medina, eds.
DOI:
https://doi.org/10.26754/ojs_studium/stud.2016223034Keywords:
food, sharing food, anthropology of food, food history, cultural and social anthropology, Eric de Garine, María Luz Rodrigo Estevan, Christine Raimond, F. Xavier MedinaAbstract
Review: ‘Sharing Food.’ Eric de Garine, María Luz Rodrigo, Christine Raimond and F. Xavier Medina, coords.Guadalajara (Jalisco), Centro Universitario de Ciencias Sociales y Humanidades, Universidad de Guadalajara, 2016.(Colección Estudios del Hombre. Serie Antropología de la Alimentación). 299 p., ils. ISBN 9786077425557.
Key words: food, sharing food, anthropology of food, food history, cultural and social anthropology.
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Published
2018-09-04
How to Cite
Cantarero Abad, L. (2018). Sharing Food, coordinado por Eric de Garine, María Luz Rodrigo, Christine Raimond y F. Xavier Medina: Sharing Food. Eric de Garine, María Luz Rodrigo, Christine Raimond and F. Xavier Medina, eds. Studium, (22), 239–243. https://doi.org/10.26754/ojs_studium/stud.2016223034
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